9609
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/310/livets-portal-grana_1664055501.jpeg

Livets Portal - Skulptur og tur til Grana i Telavåg Gjort krav på

Vestland,Telavåg 5380,Øygarden
Livets Portal - Skulptur og tur til Grana i Telavåg https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/310/livets-portal-grana_1664055501.jpeg Vestland,Telavåg 5380,Øygarden 5.0 05 1
Åpen

Galleri

Detaljer om oppføringen

Livets portal er laget av kunstneren Beate Einen

Grana er helt vest i Telavåg, med utsikt rett mot havet. Turen starter fra Telavåg skule. Rett før siste hus går stien ned til venstre, følg røde merkepinner gjennom skogen til en kommer til en stor gresslette. En går da forbi det populære klatreområdet "Fiskesleppet". Her finner du også en lavvo og et flott område til å sette opp telt. Videre herfra følges skilting til Granane. God sti i lett terreng. Flotte svaberg og utsikt mot havet.  Les mer detaljer om turen ved å klikke på ( Hjemmeside )

3,9 km
1 time, 30 minutter
Turen går tur/retur samme vei
 

Om skulpturen:
Metallkonstruksjonen er laget i cortenstål som er mye brukt i arkitektur og utsmykning. Det er ekstremt sterkt og den rustikke overflaten gjør sitt til at skulpturen skal spille på lag med miljøet. Skulpturen får 13 glasspaneler i farget glass hvor fargene er hentet fra naturen på lokasjonen. Hovedsakelig blå-, brun-, grønntoner, og et par panel i rosa/lilla for å representere lyngen. 
Metallkonstruksjonen er konstruert av en ingeniør og er dimensjonert for å tåle vindforholdene på Grana. Glasset er 9 mm. tjukt og har en beskyttende film på ene siden som skal sikre glasset om det skulle oppstå hærværk eller ekstremvær. 
Skulpturen er ikke laget for å klatre på.

 

Kart lokasjon

Anmeldelser

1 Anmelelser

5.0 gjennomsnitt basert på 1 Anmeldelse


5 Stjerner
1
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0
  • Flott tur ut mot havgapet

    ,

    Veldig flott tur som passer til de fleste.
    verified_review
    Bekreftet anmeldelse

Skriv anmeldelse


* Merk: Etter lov av opphavsrett 12. mai 1961 om opphavsrett til åndsverk, er det forbudt å kopiere/dele bilder på denne siden uten fotografens tillatelse. Alle krav vil bli rettet mot deg

Legg til filer..

Jeg bekrefter at informasjonen som sendes inn her er sann og nøyaktig. Jeg bekrefter at jeg ikke jobber for, ikke er i konkurranse med og ikke er i slekt med denne tjenesteleverandøren.
Ved å fortsette godtar jeg Vilkår og betingelser. Personvernregler som gjelder for VestforBergen.no.

company map
Vestland,Telavåg 5380,Øygarden
Innholdsansvarlig
Åpningstider
Alltid åpen

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Sotra, Askøy & Øygarden

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.