Hjelp

Her finner du aktuelle tema for å hjelpe deg å komme i gang 
samt bruke nettsiden som registrert bruker.


Registrere bruker

Du kan opprette bruker fra flere steder.

  1. (Logg inn) på hovedmenyen. Her må du velge ( Har du ikke en konto ? )
  2. (Ny oppføring) på hovedmenyen. Her fyller du ut informasjon for å registrer deg direkte på siden.
  3. (Krev oppføringen) - Denne knappen finner du på alle oppføringer i LokalGuiden. Klikk på denne og fyll ut skjema for ny bruker.


Alle brukerkontoer må bekreftes via epost etter at du har registrert deg. Denne kan havne i søppelboks. Vi har opplevd at Gmail epost er veldig streng til denne type eposter. Mottar du ikke epost for aktivering av bruker kan du sende epost til post@vestforbergen.no, så hjelper vi til med aktivering.

Når du har fått aktivert konto kan du fortsette med å logge deg på.

OBS! Anonyme brukere vil bli deaktivert og slettet, så bruk ditt faktiske navn og epost.

Innlogget / Dashboard

Etter du har logget deg inn vil du se nye menypunkter på hovedmenyen.(Brukermeny) - Under (Brukermeny) finner du dashboard for bedriftseiere, din (profil) og (logg ut). På dashboard kan du administrere favoritter, anmeldelser du har lagt ut m.m  

Bilde nedenfor viser hvordan dashboard for bedrifts/oppføring eiere ser ut. Hvilke muligheter du har på menyen på dashboardet kommer an på hvilken type oppføring du har. Gratis eller Premium.

Bekreft epost: Du har allerede bekreftet epost ved brukerregistrering, men systemet for håndtering av oppføringer, anmeldelser osv krever en ekstra bekreftelse. Derfor vil du se den blå knappen med ( Bekrefte epost / Send bekreftelse på nytt )
 


Følg med på besøkstall

De ulike pakker for oppføringer

Du kan velge mellom 3 alternativer.

1 Gratis - Med gratis oppføring får du det helt grunnleggende. Beskrivelse, logo, toppbilde, url til hjemmeside, 1 kategori, publiser arrangementer

2. Premium - Alt som gratis, men enda flere bilder, video, flere kategorier, HMTL beskrivelse, publiser gode tilbud av bedriftens produkter og tjenester, kontaktskjema, sosiale medier, sertifiseringer/medlemskap, priser og meny, bedriftsteam, flere lokasjoner, relaterte bedrifter, åpningstider, m.m 

3. Premium Profilert ( Ekstra synlig ) - Har alt som premium, men i tillegg er oppføringen og tilbud som publiseres ekstra profilert. Eksempel høyere opp i kategorien, vises på framside pluss ekstra plasseringer rundt om på nettsiden. 

Betaling

Du kan betale med 2 alternativer
Alt 1.  Via Paypal som enten paypal bruker eller med betalingskort. 
Alt 2. Direkte betaling/faktura. 

Klikk på ( Betalinger ) på menyen for å få oversikt over dine ordrer/betalinger.

Du betaler årlig og vil få et varsel når det nærmer seg for videre ønske om premium oppføring. 
Du kan også si opp avtalen når som helst. Premium vil da vare så lenge sist betalt premium varer.

Rabattkoder: Dette bruker du når du gjennomfører betaling.   
.

Kontakt - Flere spørsmål

Andre ting du ikke finner ut av eller ikke forstår, ta gjerne kontakt så hjelper vi deg så raskt som mulig :)

post@vestforbergen.no 
Svein G Forland

Kalender og publisere arrangementer

For å kunne legge ut arrangementer som bedriften, lag & forening arrangerer må din bedrift/lag/forening være registrert først

Om vi allerede har lagt ut din bedrift/lag/forening kan du søke den opp og (Kreve oppføringen) - Vi får da en epost med forespørsel om å administrere oppføringen selv. Når dette er godkjent vil du få en epost med bekreftelse.  Er den allerede krevet av noen andre må du sjekke opp i dette for å kunne logge deg på med den brukeren. Er det feil eller innaktiv bruker som har krevet din oppføring kan du sende epost til oss så nullstiller vi kravet. Om din bedrift/lag/forening er allerede blitt krevet vil du se et blått ikon til høyre for tittelen.

Er din bedrift/lag/forening ikke registrert kan du klikke på (Ny oppføring) på topp menyen. Her får du samtidig laget deg ny bruker om du ikke allerede har laget bruker. Har laget bruker fra tidligere kan du første logge deg inn og deretter klikke på (Ny oppføring)

Når du har fått orden på bruker og oppføring og logget deg inn, finner du meny for ( Dashboard for bedriftseiere) på meny nederst på siden. Når du har klikket på denne vil dashboard vises. Klikk på (Arrangementer) og (Elementer) - Her legger du ut nye pluss redigerer de du allerede har publisert eller jobber med. 

OBS! 
Norsk og Engelsk
Når du legger tittel på arrangementet må du legge tittel i både Norsk og Engelsk felt. Dette pga en feil i systemet. Du finner også flere felter hvor du kan legge til 2 språk. Pass på at du skriver i de Norske om det er kun Norsk du ønsker å bruke.

Image
Image
Image
Image

Sted: Du kan lime eller skrive inn adresse å få automatisk utfylt adressefelter og punkt på kart. Avslutt med et mellomrom 
Image
Image
Image

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.