Image

Om oss

I over 20 år har VestforBergen.no vært lokal nettportal for Askøy og Øygarden.

Hordanett.no (985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for profilering av reiseliv, lokale bedrifter og tjenester m.m.

Du skal finne informasjon eller kilder til informasjon om det meste du trenger å vite om Askøy og Øygarden, enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Nettsiden er lagt opp til aktiv deltakelse både for bedrifter og besøkende. Driver du lokal bedrift kan du registrere bedriften gratis eller "kreve den" om vi allerede har registrert den. Er du besøkende kan du gi rangering og kommentar til spisested, restaurant, bilverksted, rørlegger m.m

Redaktør og eier: Svein G Forland - post@vestforbergen.no / 911 84 293

Har du registrert din bedrift ?

Nordsjøfartmuseet

Nordsjøfartmuseet

Telavåg
Kystmuseet i Øygarden

Kystmuseet i Øygarden

Rong
Fjell festning

Fjell festning

Fjell
Herdla Museum

Herdla Museum

Herdla

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.