Om oss

VestforBergen.no

VestforBergen.no har vært aktiv som lokal nettportal for Sotra og Askøy siden 2002. I starten med domenet hordanett.no, og derfor er org nr registrert i Brønnøysundregisteret 985 033 307 (Hordanett.no)

VestforBergen har som mål å synligjøre lokale bedrifter, nyheter, nettsider, reiseliv, opplevelser nyttig og lokalinfo for Askøy og Øygarden kommune.

Nettportalen har hatt en lang reise med flere nye både utseende og systemer for å håndtere lokale bedrifter, tjenester og aktuelle nettsider. Fra 2022 ble hele lokalguide systemet endret til et system som gjør det enklere for lokale bedrifter å administerer sin bedrift på VFB. 

Redaktør og grunder: Svein G Forland | post@vestforbergen.no
We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.