313
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/641/Strilasauna_1682369688.jpeg

Detaljer om oppføringen

Du kan ta sauna både sør og nord i Øygarden. I nord ligg den flytande saunaen Varmestøvo med plass til ti. Den ligg i Kjøpmannsvågen under Rongesundbrua. Ta innkjørselen til høgre rett før brua, når du kjem i retning frå Bergen. Parker på parkeringsplassen under brua (saunaen ligg ved kai bak Øygarden kajakksenter). Det er garderobe i naustet bak saunaen. Nytt den kvite døra vis à vis utedusjen. I sør på Glesvær står Vesle Varmestøvo, med plass til fem. Kjør forbi Glesvær kafe, og passer rorbuene til venstre. Vesle Varmestøvo ligg med utsikt mot havet og Marsteinen i sør. Det er ei skiftebu nede ved sjøen, og eit sanitæranlegg mellom kafeen og saunaen. Sanitæranlegget har ei grøn dør.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å profilere Askøy & Øygarden kommune.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.