340
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/202/sotra-og-oygarden-forsvarsforening_1662573193.jpeg

Sotra og Øygarden Forsvarsforening

Beskrivelse

Sotra og Øygarden Forsvars forening (SØF) ble stiftet 3. januar 1990 som en upolitisk sivil org anisasjon, som på fritt grunnlag kan og skal uttale seg i forsvarssammenheng og fredsarbeid. Foreningen skal arbeide for forsvarsviljen og holde den i hevd i det norske folk, arbeide forat Norge til enhver tid har et troverdig forsvar som verner om landets frihet, uavhengighet ogfred. SØF skal også arbeide aktivt for å holde våre krigsminner i hevd og markere 8. mai, samt bistå våre krigsveteraner.
Type:
Lag - Forening
Nøkkelord:

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.