3867
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/105/skogsvag-auto-as_1661079607.jpeg

Skogsvåg Auto AS

Vestland,Skogsvåg 5382,Øygarden

Detaljer om oppføringen

Skogsvåg Auto startet med Fluid Film oljebehandling våren 2014. Vi er stolt av å være den aktøren med lengst erfaring med olje på Vestlandet. Vi har opparbeidet oss svært god kunnskap om oljen og egenskapene den har. Det sies om oss at vi er over gjennomsnittet interessert i alle type biler. Og siden vi har ansatte med lang erfaring fra arbeidslivet, med bakgrunn fra både bil og dekk verksted, offshore og skipsfart, så mener vi at vi har god tyngde og erfaring som kommer våre kunder tilgode. En understellsbehandling hos SKOGSVÅG AUTO tar ca.2-3 timer. Hos oss kan du vente på vårt hyggelige venterom. Kose deg med en kopp kaffe, og dagens aviser. Ta en prat med oss eller andre kunder, eller om du vil jobbe. Vi har trådløst nettverk.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
Vestland,Skogsvåg 5382,Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å profilere Askøy & Øygarden kommune.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.