280
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/553/DSC_1680164670.jpeg

Skjergardsheimen leirskule

261 Sturevegen,Vestland,Tjeldstø 5336,Øygarden

Beskrivelse

Skjergardsheimen leirsted og leirskole ligger ved Nautnes i Øygarden ca. 60 km fra Bergen sentrum. Skjergardsheimen er en av de få rene kyst-leirskolene i Hordaland og har drevet leirskole i over 30 år. Skjergardsheimen er godt utstyrt med flere fellesrom som peisstue, matsal og en rekke grupperom. Der er også et spillerom med air-hockey, fotballspill, bordtennis og biljard. På uteområdet er det en liten fotballplass, basketballstativ, smash-ball, samt en rekke lekeapparater og sandkasser. Vi har også egen båtplass hvor vi har en rekke forskjellige båter og kanoer til utleie.

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
261 Sturevegen,Vestland,Tjeldstø 5336,Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.