864
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/563/Maskinutleie_AS_1680507134.jpeg

Maskinutleie AS

Skogevegen,Vestland,Skogsvåg 5382,Øygarden

Beskrivelse

Maskin Utleie AS holder til på Sotra utenfor Bergen. Vi kan tilby utleie av gravemaskiner, lift, selvlastende beltetrillebår, småmaskiner/verktøy samt tjenester innen flytting av masser (jord, sand, grus, singel og pukk) i tillegg til frakt av maskiner. Vårt nedslagsområde er Sotra og omegn, og vi har over 10 års erfaring innen bransjen. Med fokus på kvalitet, service og konkurransedyktige priser, er vi et meget godt valg dersom du ønsker å leie maskiner.

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
Skogevegen,Vestland,Skogsvåg 5382,Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.