464
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/585/DSC_1680687709.jpeg

Kystleik

Glesnesvegen,Vestland,Glesvær 5381,Øygarden

Beskrivelse

Kystleik tilbyr SUP (Stand Up Paddle) kurs, turer med guide, opplegg for firma (teambuilding) med dyktige guider/instruktører. Vi har SUP-brett av merket RED og samarbeider tett med Supboards.no, som er en av de mest anerkjente SUP forhandlerne i Norge. I tillegg til opplevinger på brett, tilbyr vi guidet klatreturer og andre spennende opplevelser med kysten. Sjekk ut de ulike pakkene og finn noe som passer for deg eller din bedrift. Vi kan skreddersy andre tilbud til deg og vennegjengen eller bedriften om det er ønskelig.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
Glesnesvegen,Vestland,Glesvær 5381,Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.