4993
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/640/Cats_Protection_1682318800.jpeg

Kattens Vern Krevet

1 Fjellsdalen,Vestland,Bergen 5155,Bergen

Beskrivelse

VISSTE DU AT KATTENS VERN FINNER NYE KJÆRLIGE HJEM TIL FLERE HUNDRE UØNSKETE OG FORLATTE KATTER? - Ved hjelp av støttespillere og gaver fra mennesker som bryr seg kan vi fortsette vårt verdifulle arbeid. Vi har til enhver tid mellom 30 - 50 katter i forvaring, og vi finner alltid nye trygge hjem til dem. Takket være våre støttespillere har vi kunnet arbeide for å øke velferden til hjemløse katter.
Type:
Lag - Forening
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

company map
1 Fjellsdalen,Vestland,Bergen 5155,Bergen
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.