60
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1124/hjelme-og-blomvag-sokn_1710946424.jpeg

Hjelme og Blomvåg sokn

Øygarden

Detaljer om oppføringen

Det er 3 kyrkjer i Hjelme og Blomvåg sokn. To av kyrkjene er i vanleg bruk medan Hjelme gamle kyrkje for tida er stengt for allment bruk. Det er også gudstenester i bedehus ved einskilde høve. 

Blomvåg kyrkje er frå 1931 med 270 sitjeplassar. Kyrkja vart rehabilitert i 2010 og benkane vart skifta ut med stolar. Hjelme kyrkje er frå 1971 med 340 sitjeplassar. Denne kyrkja hadde eit større vedlikehald i 2011 og fekk stolar i staden for benkar. Hjelme gamle kyrkje er frå 1875. 

Gudstenesteturnusen er frå 1968 og set opp 36 forordna gudstenester i kvart sokn i året. Kyrkjene har gudsteneste omlag annankvar søndag med tillegg av ein del kveldsgudstenester. Kyrkjesøknaden er god.

Type:
Offentlig
Nøkkelord:

Relaterte selskaper

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å profilere Askøy & Øygarden kommune.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.