3251
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/355/dyreklinikken-bergen-vest_1664795405.jpeg

Dyreklinikken Bergen Vest

287 Lyderhornsveien,Vestland,Loddefjord 5171,Bergen

Detaljer om oppføringen

Dyreklinikken Bergen Vest åpnet dørene for første gang 2.desember 2001, og eies og drives av Veterinær Jannicke Jæger. Vi holder til i helt nye lokaler i Tennebekk Næringspark, like i nærheten av Vestkanten storsenter. Klinikken er topp moderne og utstyrt med det meste av moderne hjelpemidler for behandling og undersøkelse.
Type:
Bedrift

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
287 Lyderhornsveien,Vestland,Loddefjord 5171,Bergen
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å profilere Askøy & Øygarden kommune.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.