122
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/617/DSC_1681744977.jpeg

designstudio as

55H Storebotn,Vestland,Kleppestø 5309,Askøy

Detaljer om oppføringen

Design Studio AS er en lokal bedrift som driver bl.a innen bilreklame, skilt og dekor.

Design Studio AS ble etablert i 1997 av Rune Johnsen som har arbeidet i faget siden 1986. Våre oppdrag gjøres primært til bedrifter men også innenfor offentlige instutisjoner, butikk, reklamebyrå, designbyrå og i utsmykning for kunstnere. Det er en selvfølge at du får produkter av høy kvalitet levert til avtalt tid. Vi bidrar også som rådgivende partner innen alle løsninger som finnes. Basert på vår erfaring får du trygg og god levering - tilpasset ditt behov. I tillegg til våre faste ansatte på Askøy, benytter vi et landsdekkende nettverk av montører.

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Skriv anmeldelse


* Merk: Etter lov av opphavsrett 12. mai 1961 om opphavsrett til åndsverk, er det forbudt å kopiere/dele bilder på denne siden uten fotografens tillatelse. Alle krav vil bli rettet mot deg

Legg til filer..

Jeg bekrefter at informasjonen som sendes inn her er sann og nøyaktig. Jeg bekrefter at jeg ikke jobber for, ikke er i konkurranse med og ikke er i slekt med denne tjenesteleverandøren.
Ved å fortsette godtar jeg Vilkår og betingelser. Personvernregler som gjelder for VestforBergen.no.

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
55H Storebotn,Vestland,Kleppestø 5309,Askøy
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Sotra, Askøy & Øygarden

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.