3822
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/711/DSC_1685603598.jpeg

Askøy Kystlag

Lyngneset,Vestland,Strusshamn 5302,Askøy

Beskrivelse

Askøy Kystlag ble stiftet i november 1992. Laget har som mål å styrke vår identitet som kystfolk, og å få barn og unge med i arbeidet for å videreføre kunnskap til nye generasjoner. For å oppnå dette tar vi på oss forskjellige prosjekter hvor vi tar i bruk tradisjonelle arbeidsmetoder. Vi søker også å arrangere kurs og seminar for medlemmene og andre interesserte, med hovedvekt på praktisk kystkultur, i tillegg til arrangement av mer allmenngyldig art. Vi disponerer og har ansvar for 9 tradisjonelle trebåter fra 15 til 50 fot størrelse som står til medlemmenes disposisjon. Vi holder til på Holmen i Strusshamn, i vårt nyrestuarerte naust, med et kjempebra kaianalegg rundt. Der har vi møterom, verksted og forsamlingslokale fordelt over tre etasjer. I tillegg har vi i 2011 bygget et tradisjonelt grindanaust som overbygg over båtstøa. Dette naustet har plass til fire båter.
Type:
Lag - Forening
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
Lyngneset,Vestland,Strusshamn 5302,Askøy
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.