174
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/549/Arntsen_Trafikkskole_1680115182.jpeg

Arntsen Trafikkskole

2 Tytebærbrekko,Vestland,Straume 5353,Øygarden

Beskrivelse

Den største trafikkskole på Sotra, med mer enn 30 års erfaring. Vi har i dag 9 ansatte og holder til i flotte lokaler i temahuset på Straume. Skolen tilbyr undervisning i de fleste klasser, blant annet bil, motorsykkel, moped og bil med henger. Sammen med deg skreddersyr vi et opplegg, som er tilpasset din hverdag. Enten du går på skole eller er i jobb. Vi tilbyr også foreldresamarbeid. Dette gjør at elev, foreldre og trafikklærer under hele opplæringen samarbeider tett. Vi har lærer som bor på hele Sotra, Laksevåg, Bergen og ikke minst i Nordhordaland.

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
2 Tytebærbrekko,Vestland,Straume 5353,Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.