2891
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/49/Strusshamn_Senter_1659737578.jpeg

Strusshamn Senter

Strusshamnvegen,Vestland,Strusshamn 5302,Askøy

Beskrivelse

Strusshamn Senter er en trivelig samling flotte butikker på Strusshamn, Askøy. I alt har vi 14 butikker og kontorer. Senteret åpnet i 1981, og har alltid hatt godt utvalg for hus, hjem og hage. Her finner du sterke merkenavn som Europris, Fagmøbler, Coop Prix, Nr1 Fitness, Mekonomen og mange flere. En god miks av daglige behov som dagligvarebutikker, interiør og hage, tannlege, frisør og hudpleier. Fra senteret er gangavstand til den idylliske båthavnen i Strusshamn.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
Strusshamnvegen,Vestland,Strusshamn 5302,Askøy
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.