230
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/489/Spildepollen_sykkelpark._1679139090.jpeg

Spildepollen sykkelpark.

100 Grasbakken,Vestland,Spildepollen 5381,Øygarden

Beskrivelse

Spildepollen Sykkelpark er bygget av Glesnes Ungdoms- og Idrettslag. Her finnes det en flott pumptrack i asfalt samt hopplinjer i forskjellige vanskelighetsgrader. Parken er gratis å bruke for alle. Gjennom skoleåret vil sykkelparken være reservert til Spildepollen Skule i skoletiden fra 08:30 til 14:00. Utenom dette vil parken være åpen for fri bruk.

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
100 Grasbakken,Vestland,Spildepollen 5381,Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.