295
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/539/SK_Teknikk_AS_1680075005.jpeg

Detaljer om oppføringen

SK Teknikk er totalleverandør av utstyr og tjenester til konserter, teater, festivaler, forsamlinger og events. Vi tilbyr utleie av lyd, lys, scene, AV, telt, bord og stoler. Vi har egne profesjonelle teknikere og riggere innen disse områdene. I tillegg til utleie driver vi også salg av de samme produktene. Vi har vært i bransjen siden 1980 og er i dag en av de større profesjonelle aktørene på det norske markedet. Når du trenger lyd, lys og scene lønner det seg å høre med oss først!

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å profilere Askøy & Øygarden kommune.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.