Registrere Bedrift Registrere Bedrift Gratis

Alle lokale bedrifter og organisasjoner kan registrere gratis oppføring i LokalGuiden

( Se også profilert oppføring )

Send oss info pr Epost.

 1. Navn på bedrift
 2. Adresse 
 3. Hjemmeside
 4. Logo/Bilde Totalt 1 stk.
 5. Kort beskrivelse
 6. 3 Søkeord

Send også aktuelle nettsider du savner på VestforBergen. Dette kan eksempel være en hobbyside, blogg, slektside, lokal nettportal osv.. Må være relatert til Askøy eller Øygarden kommune.

Profilere bedrift i LokalGuiden Profilere bedrift i LokalGuiden

STØTT VESTFORBERGEN.NO - Ønsker du at din oppføring i LokalGuiden skal vises bedre ? Oppgrader gratis oppføringen i LokalGuiden.

Vis fram din bedrift. Med Profilert oppføring blir den vist lenger oppe i aktuell kategori, merket med (profilert) og ikkje minst blir den vist på framside og rundt på del-sider tilknyttet LokalGuiden. Oppføringen vises også i egen (Handle Lokalt) delside.

I tillegg får du legge til:

 • YouTube Video
 • Flere bilder Totalt 5.
 • Facebook url med Logo
 • LinkedIn url med logo
 • URL til booking med knapp.
 • Mer tekst for beskrivelse.
 • 10 Søkeord
 • Adresse visning på kart

Pris pr år Kun 1490,- 

Annonsering Annonse

Det er også mulig å kjøpe seg plass for annonsebannere eller blanding av tekst og bilde. Bannerannonsering er blant de mest tradisjonelle formene for markedsføring på nett. Fordelen med denne type annonsering er at du kan styre kunder til ønsket mål side. Eksempel en landingsside eller produktside med CTA (Call to action).

Ta kontakt for mer informasjon i forhold til plasseringer og pris. Kom gjerne med ønsker til plassering, så ser vi om det er mulig.

 

Hjelp til med å holde nettsiden oppdatert med nyttige nettsider, lokale bedrifter og tjenester og ikke minst at innhold har riktig informasjon

Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Populære

Nye oppføringer

Øygarden Kommune

oygardenkommune screen

På Øygarden Kommune sine nettsider finner nyttig informasjon om tjenester og tilbud i kommunen.

Gå til nettsiden her.

Kommunekart

kommunekart

Kart over areal, eiendomer, bygninger m.m i heile Øygarden Kommune. Du tegne og måle avstand og areal direkte på kartet. 

Gå til kartet her...