Strusshamn Kultursenter

  • 880.jpg

Strusshamn Kultursenter er en samling av ulike kultur aktiviteter. Her finner du oversikt over gjestehavnr, utleie av selskapslokaler, restauranter, Foreninger, Husflidslag,  m.m 

Strusshamn kultursenter ble etablert i 2002 som en overbygning for organisasjonene i Strusshamn, fra Løen i nord til Strusshamn kirke i sør, og for å være en samlende enhet overfor brukere og besøkende til området. I januar 2011 overtok Askøy kommune Strusshamn kultursenter og har ansatt en daglig leder for å koordinere arbeidet med samordning av aktiviteter, felles utvikling, markedsføring og profilering av det unike som Strusshamn har å tilby.

Adresse
Strusshamn, Strusshamn,
Treff
4,233
Stemmer
2
Vurdering

Populære oppføringer

Legevakt Straume
Herdla Gjestehus - Biologen
Lenes Bakeri & Catering
Coop Obs! Bygg Sartor
Sund Pizza Kebab

Nye oppføringer

Teddy Doodles Delight
Kennel Vestvarden
West Leopaws Kennel
Havstrilens kattehotell
Spildepollen skule

Bedrift

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.