no Norwegian en English
mandag, 22 juni 2015 09:30

Annonsering

Skrevet av

Ved å annonsere dine tjenester eller produkter på VestforBergen.no treffer du spesielt lokale målgrupper. Men via besøksstatistikk ser vi også at det er mange treff fra andre steder rundt om i Norge. Dette kan eks være nyttige for reiselivsbransjen og bedrifter som selger varer og tjenester via internett. 

 

Priser fra Januar 1. 2020
(Priser beregnes ikkje med eller uten moms pga ikkje momsplikt)

Type annonse

Størrelse

Pris

Plassering

1. Handlegata i lokalguiden 

  NOK 990,- pr år   Få vist din butikk i kategorien handlegate i lokalguiden. 
2. VFB Guiden: Profilert oppføring. 

NOK. 1490,- pr år

Bedre visning i lokalguiden, samt visning på front høyre og ulike delsider, Obs: Plasseringer kan deles med flere proffilerte oppføringer om mange.

3. Andre ønsker innen annonsering

Etter forespørsel  Fleksibel

 

Så... Kunne du tenke deg å få vist din bedrift på VestforBergen.no - Få en god pris: ved å sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


Tips til annonsering

Å annonsere betyr at du bruker penger på markedsføring som du håper skal gi noe tilbake i form av lønsomhet/inntjening til bedriften.

Noen bruker annonser til å gjøre logo og merkevare kjent. Viktig å få vist at bedriften finnes. Dette kan eks gjøres ved sponsing, bannerannonser med logo som henviser til bedriftens hjemmeside, facebookside osv.. på denne type markedsføring er det ikkje behov for å henvise til et spesielt produkt eller salg.

En annen måte å annonsere på er å lage an annonsebanner som har som mål å selge et dedikert produkt eller tjeneste. Det mange gjør litt feil når det kommer til denne type markedsføring er å ikkje styre brukeren som klikker på annonsebanneren direkte til kjøps/bestillings muligheter. Mange velger uansett målet med annonsen å styre brukeren til hovedsiden på hjemmesiden. dette betyr at brukeren må kanskje begynne å leite etter det aktuelle produktet/tjenesten.  

Å lage "dedikerte landingsider" som kun har som mål å selge et spesielt  produkt eller tjeneste viser seg å være et svært smart valg. Vi anbefaler alle å gå inn på http://www.konverteringsbloggen.no/ hvor du kan lære mye som hvordan bruke annonsering og markedsføringskampanjer så smart som mulig.

Lest 4076 ganger Sist redigert lørdag, 09 mai 2020 16:53

Populære

Topp Rangert

Nye oppføringer

­