Registrere Bedrift Registrere Bedrift Gratis

Alle lokale bedrifter og organisasjoner kan registrere gratis oppføring i LokalGuiden. 

Det er to måter å registrere.

 1. På hovedmenyen under (LokalGuiden) kan du klikke på (Registrer bedrift). Her kan du registrere aktuell informasjon for din bedrift. Denne måten krever at du registrere deg som bruker på VestforBergen.no
 2. Send oss info pr Epost så legger vi det inn.
  1. Navn på bedrift
  2. Adresse
  3. Hjemmeside
  4. URL til Facebook om dere har dette
  5. Logo/Bilde
  6. Kort beskrivelse
  7. Telefon til bedrift 
Profilere bedrift i LokalGuiden Profilere bedrift i LokalGuiden

Ønsker du at din oppføring i LokalGuiden skal komme mer fram enn andre. Med Profilert oppføring blir den vist lenger oppe i aktuell kategori, merket med farge og ikkje minst blir den vist på framside og alle tilhørende del-sider tilknyttet LokalGuiden.

Pris pr år: 990,-

Annonsering Annonse

Det er også mulig å kjøpe seg plass for annonsebannere eller blanding av tekst og bilde. Bannerannonsering er blant de mest tradisjonelle formene for markedsføring på nett. Fordelen med denne type annonsering er at du kan styre kunder til ønsket mål side. Eksempel en landingsside eller produktside med CTA (Call to action).

Ta kontakt for mer informasjon i forhold til plasseringer og pris. Kom gjerne med ønsker til plassering, så ser vi om det er mulig.

SEND INFO TIL ELLER TA KONTAKT: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

­