Straumemila

Straumemila

mai 19, 2019
Kategorier: Sport & Friluft
Treff: 141

Hovedløpet er 10 km for senior kvinner og menn, men her er flere muligheter. Det er også 5 km for kvinner og menn, 5 km for ungdomstrinnet jenter og gutter, bedriftsstafett (mix) 5 x 900 m, og en 3 km for barneskoleklassene. Videre er det satt opp en konkurranse mellom 1.-4. klassene i det som blir Nye Øygarden kommune. Det vil være gratis å delta for disse.

Det vil bli satt opp en vandrepokal for den av skolene i Nye Øygarden som prosentvis deltar med flest elever i denne klassen.

Alle som deltar her vil få medalje.I tillegg er det turklasse, der de som ønsker å følge barnet sitt i løpet, eller bare ønsker å støtte opp under arrangementet kan delta. Nytt av året vil være Familieløype, der inntil fem fra en familie kan gå en tur i turløypen og løse oppgaver som henger på enkelte av lyktestolpene rundt løypen. Sist men ikke minst, vil det også være palleløp for de over 13 år, der det er pokal for raskeste løpere, og de som shower mest.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.