444
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/349/Havstrilens_kattehotell_1664784248.jpeg

Havstrilens kattehotell

78 Heggøyvegen,Vestland,Tjeldstø 5336,Øygarden

Detaljer om oppføringen

Havstrilens kattehotell åpnet april 2017 og er et helårstilbud. Hotellet er bygget i vår hage, og har 30 rom, alle med vindu og egen, privat liten luftegård. Noen av rommene er ekstra store, slik at det er plass til 2/3 katter i hvert bur. I tillegg har vi et felles rom, og felles luftegård som kattene får fri tilgang til dersom eierne ønsker dette. Mattilsynet har vært på inspeksjon, og godkjent oss. Vi holder til nord i Øygarden, helt i havgapet, der strilene bor. Derav navnet Havstrilens.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Skriv anmeldelse


* Merk: Etter lov av opphavsrett 12. mai 1961 om opphavsrett til åndsverk, er det forbudt å kopiere/dele bilder på denne siden uten fotografens tillatelse. Alle krav vil bli rettet mot deg

Legg til filer..

Jeg bekrefter at informasjonen som sendes inn her er sann og nøyaktig. Jeg bekrefter at jeg ikke jobber for, ikke er i konkurranse med og ikke er i slekt med denne tjenesteleverandøren.
Ved å fortsette godtar jeg Vilkår og betingelser. Personvernregler som gjelder for VestforBergen.no.

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
78 Heggøyvegen,Vestland,Tjeldstø 5336,Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Sotra, Askøy & Øygarden

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...