600
https://www.vestforbergen.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/349/Havstrilens_kattehotell_1664784248.jpeg

Havstrilens kattehotell

78 Heggøyvegen,Vestland,Tjeldstø 5336,Øygarden

Detaljer om oppføringen

Havstrilens kattehotell åpnet april 2017 og er et helårstilbud. Hotellet er bygget i vår hage, og har 30 rom, alle med vindu og egen, privat liten luftegård. Noen av rommene er ekstra store, slik at det er plass til 2/3 katter i hvert bur. I tillegg har vi et felles rom, og felles luftegård som kattene får fri tilgang til dersom eierne ønsker dette. Mattilsynet har vært på inspeksjon, og godkjent oss. Vi holder til nord i Øygarden, helt i havgapet, der strilene bor. Derav navnet Havstrilens.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
78 Heggøyvegen,Vestland,Tjeldstø 5336,Øygarden
Innholdsansvarlig

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å profilere Askøy & Øygarden kommune.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.