Tilbake til hovedside for arrangementer

Utstilling: Marlen Kleppevik Kystkvinna før og no

126

søn

apr 23

2023-04-23 2023-06-30 Utstilling: Marlen Kleppevik Kystkvinna før og no
«Kystkvinna før og no» av Marlen Kleppevik.
Marlen er ein 37 år gammel biletkunstnar frå Sotra. Ho jobbar i ulike teknikkar meist olje og akryl, men leikar seg og med digital kunst, linoleum-skjæring og trykk. Marlen bruker ofte lokale tekstar av far sin, Johannes Kleppevik, som inspirasjon.
 
Ho har lenge jobba og kjempa for kystkulturen, og det kjem ofte til syne i verka hennar. Utstillinga no er basert på kvinna sin kropp og historie i kystkulturen og kvinners kamp og draumer .Det melankolske og såre, draumane og kulturen på Vestlandet er ofte i fokus. Kystkvinna før og no.
 
Åpningstider: Se Museet sin nettsider
Kategorier
Arrangement detaljer
23 apr 2023 - 30 jun 2023
Type
Innendørs arrangement
Mode
Oppmøte
OfflineEventAttendanceMode
 Museumsvegen,Vestland,Vestland,Øygarden Museumsvegen,Vestland,Vestland,Øygarden - Kart Veibeskrivelse

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.