Tilbake til arrangement

SPV Hjertebank Straume - Gratiskonsert

372

tir

okt 17

2023-10-17 2023-10-17 SPV Hjertebank Straume - Gratiskonsert

En konsertturné med millioner i bagasjen
Hjertebank er en vestlandsturné med gratiskonserter for hele familien, og støtte til helt lokale prosjekter.

Det settes av 1 million kroner til hvert sted og representanter for lag og organisasjoner kan søke om støtte til hjertesaker de brenner for. Stedene vi besøker varierer fra år til år, så benytt anledningen dersom Hjertebank kommer nær der du bor! 

Hjertebank 2023
Årets Hjertebank finner sted i oktober. Søknadsfristen for å søke midler er passert, men vi inviterer til gratiskonsert med fremragende artister. Det blir en festkveld hvor vi i tillegg til konsert deler ut en million kroner til prosjekter som bidrar til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.

Nå kan du sikre deg gratis billetter før det blir fullt. 

Kategorier

Deltakende selskaper

Arrangement detaljer
17 okt 2023
Type
Innendørs arrangement
Billetter
Kjøp billetter
Mode
LIVE
OfflineEventAttendanceMode
 Idrettsvegen,Vestland,Straume 5353,Vestland,Øygarden Idrettsvegen,Vestland,Straume 5353,Vestland,Øygarden - Kart Veibeskrivelse

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Sotra, Askøy & Øygarden

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.