Tilbake til arrangement

Mjau, barnemusikal

57

lør

apr 13

2024-04-13 2024-04-13 Mjau, barnemusikal
Med den same inspirasjonen som verdskjende «Cats» besøker barnemusikalen «Mjau» biblioteket på Skogsskiftet denne laurdagen!

Bli med på ein morsom og musikalsk reise i katteverda – og møt gamle Jeronimus, skumlekatten Gropius, dansepusen Bellarus, dei fisefine perserpusane og mange fleire!
 
Andrew Lloyd Webber sin verdskjende musikal «Cats» spelte 21 år på West End i London. Musikalen er omsatt til 21 språk, deriblant norsk. Musikkspelet er basert på Old Possum's Book of Practical Cats av T. S. Eliot.
 
Irene Ahnéll og teatergruppa Krabatene har latt seg inspirera av dei same dikta i det dei har skapt mikromusikalen «Mjau». I staden for å bruke dikta direkte lot Ahnéll seg inspirera til å lage heilt nye tekstar og nyskreven musikk.I «Mjau» møter du også krimkatten Mapyteron, teaterkatten Klas, og dei to kattane Ringoharri og Ramponille, som er både operakattar og rampekattar. Ahnéll kler dei forskjellege rollane saman med Andreas Holt og Yvonne Algerøy.
Teatergruppa Krabatene består av Irene Ahnéll, Mette Scarth Tønseth og Ramona Sulen.
 
Det er ingen påmelding og arrangementet er gratis. Frå 3 år
Kategorier
Arrangement detaljer
13 apr 2024
12:00 GMT +01:00
Type
Innendørs arrangement
Mode
LIVE
OfflineEventAttendanceMode
 Skogevegen,Vestland, 5382,Vestland,Øygarden Skogevegen,Vestland, 5382,Vestland,Øygarden - Kart Veibeskrivelse

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å profilere Askøy & Øygarden kommune.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.