Tilbake til arrangement

Julekonsert med Remy Olsen, Trygve Hellesen, Marianne Juvik Sæbø & Band

134

lør

des 9

2023-12-09 2023-12-09 Julekonsert med Remy Olsen, Trygve Hellesen, Marianne Juvik Sæbø & Band

9.des er du hjertelig velkommen til en stemningsfylt julekonsert på Panorama Hotell & Resort. Konserten vil finne sted i vår egen storstue, som vil være vakkert pyntet for anledningen. Etter konserten vil det være anledning til å nyte en deilig julebuffet i restauranten.

Dette blir en flott mulighet til å komme i julestemning sammen med familie, venner og kolleger.

Remy Olsen og Trygve Hellesen har holdt julekonserter med stadig voksende publikumstall. I år, som i 2019 og 2020, er Marianne Juvik Sæbø også med. Med seg har de et fabelaktig band.

Kategorier
Arrangement detaljer
9 des 2023
18:00 GMT +01:00
Type
Innendørs arrangement
Billetter
Kjøp billetter
Mode
LIVE
OfflineEventAttendanceMode

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Sotra, Askøy & Øygarden

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.