Bruk av tjenesten Rating og Anmeldelse

 

Vær vennlig og høflig

Vi er alle sammen ansvarlig for å skape et vennlig miljø. La oss behandle hverandre med respekt. Du kan være ærlig i dine anmeldelser, men vær saklig.

 

Ingen promoteringer eller spam

Egenpromotering, spam og irrelevante innhold og lenker er ikke tillatt. Denne type innhold slettes og kan føre til utestengelse fra vestforbergen.no.

 

Ingen hatefulle ytringer eller mobbing

Sørg for at alle føler seg trygge. Vi tillater ingen former for mobbing, og nedsettende kommentarer om ting som rase, religion, kultur, seksuell legning, kjønn eller identitet blir ikke tolerert.

 

Opphavsrett, Tekst, bilder.

Etter lov av opphavsrett og åndsverk 12. mai 1961, er det forbudt å publisere eller kopiere bilder uten fotografens tillatelse. Oppgi fotograf/kilde om du har fått lov å publisere andre sine bilder. Vi anbefaler å aldri bruke bilder du søker etter i google eller andre søkemotorer. 

Du er ansvarlig for alle bilder og video du laster opp på VFB. Krav som rettes mot VFB som følge av brudd på åndsverkloven vil rettet mot deg eller firma som har lastet opp bilde(r) og eller video uten tillatelse. 

 

Politianmeldelse

Grove brudd på regler kan medføre til politianmeldelse.

 

Ansvarlig

VestforBergen.no er ansvarlig for det som publiseres på nettsiden, men du er 100% ansvarlig for eget innhold som lastes opp og  publiseres. pga at dette er vi svært streng i forhold til godkjenning.

 

Anonyme brukere

Brukere som skjuler sin identitet for å publisere spam og irrelevante innhold og lenker blir slettet.

 

Falske anmeldelser

Det strengt forbudt å dele falske vurderinger. Dvs. bedrift publiserer egen vurdering eller vi mistenker at dette er avtalt. Det kan også være eposter og navn som vi ikke klarer å tyde som ekte. Disse blir slettet.

 

Persondata, tekst og bilder

Når du sender inn vurderinger godtar du lagring av dine oppgitte data i skjema.

 

Les også tjenestevilkårene

 

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å profilere Askøy & Øygarden kommune.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.