Bruk av tjenesten Rating og Anmeldelse

 

Vær vennlig og høflig

Vi er alle sammen om å skape et vennlig miljø. La oss behandle hverandre med respekt. Du kan være ærlig i dine anmeldelser, men vær saklig.

Ingen promoteringer eller spam

Egenpromotering, spam og irrelevante innhold og lenker er ikke tillatt. Denne type innhold slettes og kan føre til utestengelse fra vestforbergen.no.

Ingen hatefulle ytringer eller mobbing

Sørg for at alle føler seg trygge. Vi tillater ingen former for mobbing, og nedsettende kommentarer om ting som rase, religion, kultur, seksuell legning, kjønn eller identitet blir ikke tolerert.

Opphavsrett

Etter lov av opphavsrett og åndsverk 12. mai 1961, er det forbudt å publisere eller kopiere bilder uten fotografens tillatelse. Oppgi fotograf/kilde om du har fått lov å publisere andre sine bilder.

Anmeldelse

Grove brudd på regler kan medføre til politianmeldelse.

Ansvarlig

Du er 100% ansvarlig for innhold som publiseres.

Anonyme brukere

Brukere som skjuler sin identitet for å publisere spam og irrelevante innhold og lenker blir slettet.

Om oss

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre Askøy & Øygarden med Sotra.

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no som Askøy og Øygarden kommune Uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter og tjenester m.m. 

Målet vårt er at du skal finne informasjon om alt du trenger å vite om Askøy og Øygarden enten du er bosatt, bedrift eller turist.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.