Hvordan lage iskrem hjemme

Hvordan lage iskrem hjemme

Enkel oppskrift på hjemmelaget iskrem uten iskremmaskin.

Innledning: Å lage iskrem hjemme trenger ikke å være komplisert eller kreve spesialisert utstyr som en iskremmaskin. Med noen få ingredienser og enkle trinn kan du lage deilig hjemmelaget iskrem uten iskremmaskin. I denne artikkelen vil vi presentere en enkel oppskrift som lar deg lage iskrem i ditt eget kjøkken uten bruk av spesialisert utstyr.

Ingredienser:

  • 2 kopper kremfløte
  • 1 kopp helmelk
  • 3/4 kopp sukker
  • 4 eggeplommer
  • Valgfrie smakstilsetninger (vaniljeekstrakt, sjokoladebiter, bær osv.)

Utstyr:

  • En stor bolle
  • En visp
  • En kjøkkenmaskin eller elektrisk håndmikser
  • En lufttett beholder for lagring

Trinn 1: Forberedelse - Sørg for at alle ingrediensene er godt avkjølt før du begynner. Du kan også sette en metallbolle og visp i fryseren i noen minutter for å kjøle dem ned.

Trinn 2: Pisking av fløte - I den store bollen, pisk kremfløten til myke topper dannes. Dette kan gjøres for hånd med en visp eller ved hjelp av en kjøkkenmaskin eller elektrisk håndmikser.

Trinn 3: Eggeplommer og sukker - I en annen bolle, visp sammen eggeplommene og sukkeret til blandingen blir lys og kremaktig.

Trinn 4: Kombinering av ingredienser - Fold forsiktig eggeplommeblandingen inn i den piskede kremfløten. Sørg for å blande forsiktig slik at luften i kremen ikke forsvinner.

Trinn 5: Tilsetning av smak Tilsett ønskede smakstilsetninger i iskremblandingen. Du kan bruke vaniljeekstrakt, sjokoladebiter, bær eller andre favorittsmaker. Rør forsiktig for å jevnt fordele smakstilsetningene.

Trinn 6: Fryseprosessen - Hell blandingen i en lufttett beholder og sett den i fryseren. La den fryse i ca. 2 timer.

Trinn 7: Røring - Ta beholderen ut av fryseren og rør iskremen grundig med en gaffel eller visp. Dette hjelper til med å bryte opp iskrystallene og skape en jevnere konsistens. Sett deretter iskremen tilbake i fryseren.

Trinn 8: Repeter røringen - Gjenta røringsprosessen hvert 30. minutt i de neste 2-3 timene. Dette bidrar til å forhindre dannelse av store iskrystaller og gir iskremen en kremet tekstur.

Trinn 9: Ferdig iskrem

Lykke til :)

 

Om oss

Hordanett.no (org. nr 985 033 307) har etablert vestforbergen.no Øygarden kommune uoffisielle nettportal for å profilere reiselivsnæringen, lokale bedrfter, lag & foreninger, m.m. 

VestforBergen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Du kan også bruke domenet: visitoygarden.no og sotraportalen.no

Les mer...

 

Søk etter bedrifter

Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline
Google Analytics
Accept
Decline
Uncategorized
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
Uncategorized
Accept
Decline
Marketing
Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
DoubleClick/Google Marketing
Accept
Decline
Advertisement
If you accept, the ads on the page will be adapted to your preferences.
Google Ad
Accept
Decline
Save