Menu
 www.TopBildeler.co.no

Annonsering

sykling1Ved å annonsere dine tjenester eller produkter på VestforBergen.no treffer du spesielt lokale målgrupper. Men via besøksstatistikk ser vi også at det er mange treff fra andre steder rundt om i Norge. Dette kan eks være nyttige for reiselivsbransjen og bedrifter som selger varer og tjenester via internett. 

 

Annonsetyper

Bannerknapp Topp: Vises på frontsiden samt alle andre delsider. Deles med maks 5 andre på samme plassering. 

Banner Høyre: Vises på frontsiden. Deles med ingen andre.

Banner Stor Midten: Vises på frontsiden. Deles med ingen andre.

Profileringsartikkel: Skriv en artikkel med tekst og bilder. Vises på frontsiden og flyttes nedover etterhvert som nye artikler skrives.

Oppføring i VFB Guiden: Her har du mulighet til å få din egen oppføring gratis. Les mer her...

Har du andre ønsker / forslag kan du sende en forespørsel til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Så... Kunne du tenke deg å få vist din bedrift på VestforBergen.no - Få en god pris: ved å sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


Tips til annonsering

Å annonsere betyr at du bruker penger på markedsføring som du håper skal gi noe tilbake i form av lønsomhet/inntjening til bedriften.

Noen bruker annonser til å gjøre logo og merkevare kjent. Viktig å få vist at bedriften finnes. Dette kan eks gjøres ved sponsing, bannerannonser med logo som henviser til bedriftens hjemmeside, facebookside osv.. på denne type markedsføring er det ikkje behov for å henvise til et spesielt produkt eller salg.

En annen måte å annonsere på er å lage an annonsebanner som har som mål å selge et dedikert produkt eller tjeneste. Det mange gjør litt feil når det kommer til denne type markedsføring er å ikkje styre brukeren som klikker på annonsebanneren direkte til kjøps/bestillings muligheter. Mange velger uansett målet med annonsen å styre brukeren til hovedsiden på hjemmesiden. dette betyr at brukeren må kanskje begynne å leite etter det aktuelle produktet/tjenesten.  

Å lage "dedikerte landingsider" som kun har som mål å selge et spesielt  produkt eller tjeneste viser seg å være et svært smart valg. Vi anbefaler alle å gå inn på http://www.konverteringsbloggen.no/ hvor du kan lære mye som hvordan bruke annonsering og markedsføringskampanjer så smart som mulig.

Tilbake til toppen
Nyeste oppføringer i VFB Guiden